A Gasztro Gerilla

GerillaGasztro

Hétvégi programajánló: BBQ and Chili

Fire in the hole!

2018. április 24. - GerillAnya

fb_img_1524552630882.jpg

Indul a BBQ szezon! 

BBQ családi majális a taksonyi Pónifarmon!

Ha szereted az autentikus BBQ-t, esetleg megkóstolnád a GerillaChili megújult Dexter's BBQ szószát, akkor 30-án itt a helyed!

fb_img_1524552630882.jpg

PiciGurmanék fantasztikus BBQ tállal és szendvicsekkel várnak.

Ahogy ők szokták: Faszán faszénen, kompromisszumok nélkül:

Amikor azt mondják BBQ, mindig eszembe jut az az átszellemült arc, amit azokon látok, akik bekukkantanak a több mint féltonnás faszenes sütő ajtaján és mikor szépen eloszlik a gyönyörű fehér füst, meglátják a lassan kirajzolódó hatalmas 5-6 kilós húsokat a ropogós fűszerkéreg alatt. A hús akár 8-12 órát is eltölt a súlyos vasrácsokon, mielőtt további órákat pihentetjük. De meghálálja a türelmet és a törődést, mert a szolid füstös íz és az utánozhatatlan szaftosság garantálja a különleges élményt. Kínálatunk gerincét az ily módon elkészített húsok adják vagy önálló fogásként, vagy a szendvicseinkben köszönnek vissza, saláták és szószok kíséretében. Ételeinket egy 7 méteres airstream stílusú egyedi építésű büfékocsiból kínáljuk, ami egyedi hangulatával és dizájnjával maradandó élményt nyújt vendégeinknek. Vállaljuk családi és céges rendezvények lebonyolítását, de találkozhat velünk fesztiválokon is.

Forrás: http://www.picigurman.hu/

Előfoglalás itt lehetséges és erősen ajánlott.

Ha füstös ízek mellett valami tüzesre vágysz, kérd a táladat Dexter's BBQ szósszal,

garantálom nem fogod megbánni (csak másnap:))

dbbq_szosz.PNG

Fotók forrása: PiciGurman Facebook oldala

rib_p.PNG

chix.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://gerillagasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr813859046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása